Keep Cool :
teamspirit
Keep Cool: teamspirit

Keep Cool, dat is een van oudste Franse fitnessgroepen. Sinds 1985 ontplooit het bedrijf samen met zijn medewerkers een andere visie op de fitnessclub en deelt het zijn passie met zoveel mogelijk mensen.

Keep Cool,   
een gezonde groep

Keep Cool, dat zijn meer dan 270 fitnessclubs in België en in Frankrijk met een constante groei sinds meer dan 15 jaar. Het zijn ook hechte teams, beproefde methodes en sterke tools die het ons mogelijk maken om, net als onze leden, onze prestaties voortdurend te verbeteren met de glimlach.

Keep Cool :
de passie voor sport

Van sport doen houden, mensen helpen zich beter te voelen. Dit vak doen we niet toevallig, maar uit passie. Elke morgen zijn we fier en blij om ons te kunnen inzetten voor onze duizenden leden. We houden van het werk, maar niet van eentonigheid. Veelzijdigheid en opleiding staan daarom centraal in het leven van de Keep Cool-teamleden. Want we willen allemaal vooruitgang boeken, en aanmoediging doet nu eenmaal goed.

Keep Cool :
de passie voor sport


Zin om deel uit te maken van het
Keep Cool team ?

Wanneer u Keep Cool vervoegt, zult u een menselijk avontuur beleven, geleid door verantwoordelijke managers die dezelfde visie op uitwisseling en langetermijndenken delen. U zult uw zin voor service en commercieel inzicht ontwikkelen. U zult groeien, en de besten onder ons zullen evolueren naar kaderfuncties. En wie weet, na enkele jaren, de stap wagen en uw eigen Keep Cool-fitnessclub als franchisenemer openen?

Spontaan solliciteren

Het Keep Cool-avontuur trekt u aan, maar er is momenteel geen vacature die aan uw profiel beantwoordt? Dan kunt u solliciteren door uw spontane kandidatuur op te sturen naar een of meerdere clubs. Zij zullen u dan contacteren.