Mijn coachmijn lichaam en ik

Het is ons vak om u te helpen terug in vorm te geraken en uw lichaam in de hand te houden. Daarom kunt u bij Keep Cool rekenen op de ondersteuning van gediplomeerde coaches. Vanaf de eerste sessie, begeleidt het team u aan de hand van een “fitnessbalans” op basis waarvan uw gepersonaliseerd programma wordt opgesteld.

Om u te helpen bij het volgen van het programma en het bereiken van uw doelstellingen, staat het Keep Cool team van sportcoaches aan uw zijde. Een coach inbegrepen in het abonnement van een betaalbare fitnessclub ... Als dat geen luxe is?

EEN BETAALBARE FITNESSCLUB EN EEN COACH INBEGREPEN, KAN DAT WEL?

Allemaal verschillend,   
allemaal tevreden

Keep Cool, voor elk wat wils. De dames houden ervan om te trainen in de « Lady Corner® », terwijl de heren hun spieren versterken in de « Men Corner® ».

Uw coach zal u in uw fitnessclub ook begeleiden naar de 30 minuten durende Circuit Training® wanneer u weinig tijd hebt. En niet te vergeten de 300 videolessen (biking, trekking, gym, ...), die elk trimester worden aangepast en nieuwe horizonten voor u openen. Cardiotraining, spierversterking, ... zoals u wilt, dat is de Keep Cool spirit.

De balans opmaken, om te weten hoever u staat om uw doelstellingen te bereiken.


In uw club is een ruimte voorzien om samen met uw coach de balans op te maken. U zult samen uw resultaten analyseren en uw programma aanpassen in functie van uw behoeften.