Keep Cool, de sport
die gelukkig maakt.
Keep Cool, le sport qui rend enfin heureux.

Le sport bonheur... Deze zin vat goed samen waarvoor Keep Cool staat. Aan sport doen om gelukkiger te zijn en zich beter in zijn vel te voelen, niet om te beantwoorden aan het modebeeld. Dat is de roeping van Keep Cool: kwalitatieve fitnessclubs met betaalbare prijzen aanbieden. Fitnessen om ons welzijn te bevorderen, kiezen voor sport om plezier te hebben zonder competitiegeest.

Dagelijks ontmoeten onze leden elkaar in hun club waar een gemoedelijke sfeer heerst. Activiteiten brengen ritme in de Keep Cool clubs, zodat onze coaches, teams en leden echte momenten van sportief welzijn kunnen delen.

Keep Cool, dat ben ik   
maar in betere vorm.

Omdat iedereen andere doelstellingen en motivaties heeft, biedt Keep Cool u een sportieve ervaring op maat en zonder complexen.

In uw fitnessclub neemt u een pauze om voor uzelf te zorgen en voor uw vorm. Relax ... Met uw badge heeft u toegang tot alle Keep Cool clubs in België (kijk hier voor de openingsuren) en in Frankrijk. Het is eenvoudig, aangenaam en veilig. Dat is de Keep Cool spirit!

Keep Cool, waarom zou u meer uitgeven?

Onze clubs toegankelijk maken, dat is ook een van onze engagementen. Wanneer u hoort “goedkope fitnessclub” ... U kunt al keepcoolen vanaf € 34,90* per maand en genieten van kwalitatieve services!

Per maand of per jaar ... U kiest uw abonnementsformule. En studenten genieten van heel wat voordelen ...

Sport zonder zorgen om het budget, dat is ook Keep Cool
*Keep Cool is een netwerk van onafhankelijke franchisenemers, de tarieven kunnen verschillen naargelang de club.