We houden het eenvoudigWe houden het eenvoudig

We hebben het u gezegd. Wij gaan voor de vorm, zonder meer. Vergeet de spiegel en de competitiegeest, en doe uzelf een plezier. In onze Keep Cool clubs laten we onze complexen in de kleedkamer en zorgen we voor onszelf in een aangename omgeving waar een goede sfeer heerst.

U hebt de keuze uit ludieke activiteiten waarmee u zich kunt uitleven zonder erbij stil te staan.

We volgen u op,   
stap voor stap

Er is niets zo bevorderlijk om vooruitgang te boeken dan professioneel en vriendschappelijk advies. Al onze gediplomeerde Keep Cool coaches zijn er om u te adviseren en naar u te luisteren.

Samen zullen jullie een gepersonaliseerd programma opbouwen dat wordt voorgesteld in functie van de “fitnessbalans” die werd opgemaakt bij uw inschrijving.

KEEP COOL ENGAGEERT ZICH VOOR U

We laten u ademen

Vrijheid. Dat is het sleutelwoord bij Keep Cool.

Al onze fitnessclubs verwelkomen u graag 7 dagen op 7, inclusief feestdagen, van 6u tot 23u. Onze teamleden zijn heel aanwezig om u te ondersteunen, maar blijven discreet. Kom dus zorgen voor uw vorm, op uw ritme en in functie van uw planning en waar u zin in hebt.

Keepcoolen zoals u het wilt, zelfs in het weekend!

DE «TOEGANKELIJKE» FITNESSCLUB DIE U MEER GEEFT

We hebben oog voor plezier

Er zijn dames en heren. Energiekelingen en meer bedaarden. Nieuwsgierigen en meer klassieken. Keep Cool heeft voor elk wat wils.

Zo is er de « Lady Corner® » en de « Men Corner® » waar activiteiten worden voorgesteld in functie van de noden van man of vrouw. Wie weinig tijd heeft, is fan van de Circuit Training® in 30 minuten (exclusief bij Keep Cool). En al wie de laatste fitnessnieuwigheden verkiest, kan die vinden in onze “300” videolessen (biking, trekking, gym, ...). En niet te vergeten de ruimtes voor cardiotraining en spierversterking. Iedereen zijn Keep Cool spirit!

We laten u thuiskomen

In uw Keep Cool fitnessclub, bent u thuis. U beschikt over een individuele kleedkamer en goed ingerichte douches. Alles werd bedacht in functie van uw comfort en veiligheid. Aangezien onze toestellen werden gekozen voor hun grote kwaliteit: met geleide last of met perslucht, kunt u blindelings kiezen.

Tot slot, staan onze clubs op mensenmaat voor eenvoud en goed humeur, de activiteiten zijn er bedacht om er zowel een sportieve als gezellige ervaring van te maken!

1 badge die in heel het Keep Cool-netwerk wordt herkend


Waar u ook bent, op verplaatsing voor het werk of op vakantie, met uw badge en baskets in uw bagage kunt u in alle Keep Cool clubs terecht met een enkel abonnement. Ons netwerk van meer dan 270 clubs in Frankrijk wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe clubs om van België de nieuwe hoofdstad van “Le Sport Bonheur” te maken, dus, ga vlug naar ons overzicht van clubs.