Keep Cool, dat is de keuze

In een Keep Cool fitnessclub verveelt u zich nooit. Bewegen zonder te tellen, voor maar € 34,90 per maand*! Specifiek bedachte ruimtes, gevarieerde en kwalitatieve lessen, professionele opvolging, goed humeur, ...

De interactieve Keep Cool-lessen   


Keep Cool, dat zijn 300 interactieve lessen, dagelijks aangeboden tussen 6u en 23u... Er zit zeker iets voor u bij! Om de 3 maanden, ziin er nieuwe exclusieve lessen, door ons gefilmd in onze clubs en zelfs buiten, om te fitnessen op een ludieke en gevarieerde manier.


Biking
Fietsen om zich uit te leven en zijn doorzettingsvermogen te verbeteren ... Er is niks beters. Met een goede coach, op het ritme van de voorgestelde loop- en wandeltrajecten, ongeacht uw niveau, zal u ver geraken. Lessen in de buitenlucht voor een tocht in de Provence zijn ook beschikbaar: beleef een unieke ervaring in de openlucht.

PostNatal (een partnership met Walea)
Lessen voor jonge mama’s die na enkele maanden onderbreking terug naar onze fitnessclubs komen ... Onze oefeningen zijn gericht op die delen van het lichaam die specifieke aandacht nodig hebben na een zwangerschap.

Trek**
Laat uw benen de inspanning voelen op een hellende loopband ... En krijg terug de smaak te pakken van te stappen en van een eenvoudige en doeltreffende inspanning. Ideaal vooraleer de bergen in te trekken. Lessen in de buitenlucht zijn ook beschikbaar om het gebergte van Sainte-Victoire te ontdekken.

Cardioboksen en Bootcamp
« Million dollars Baby »… ... Dat bent u, met lessen die gevechtssporten en spierversterking combineren. Een ludieke manier om zich te voelen leven en de vorm te krijgen van een langeafstandsloper.

Pilates
Werken in de diepte, populair bij sterren en professionele dansers, om terug aan kracht, souplesse en beweeglijkheid van de gewrichten te winnen. Geef terug tonus aan je lichaam zonder erbij stil te staan!
Gym
Achterwerk, buikspieren, dijen, taille, ... De onmiskenbare klassiekers om gericht te trainen voor zichtbare resultaten.

Crosstrainer**
U bent fan van dit toestel in de cardioruimte, maar vindt de oefeningen soms monotoon? Probeer dan de lessen eens! Er zijn verschillende werkritmes mogelijk, en alles gebeurt op muziek.

Step
Een bankje, muziek, een choreografie ... Alles is voorzien om terug aan dynamiek te winnen en gestroomlijnde benen te krijgen.

Dans
Salsa, hip-hop, ragga, Afrikaanse dans, LIA, ... Laat uw lichaam spreken op de muziek en stijl die u prettig vindt. Maak uw lichaam los en vind souplesse en vitaliteit terug terwijl u uzelf plezier doet.

Yoga
Evolueer volgens eeuwenoude houdingen, waarbij u aan uw diepe ademhaling werkt en “mediteert”... Een ideale discipline voor gestresseerde personen die er nood aan hebben om afstand te nemen.

Stretching
Om een sessie goed af te ronden, kan een les stretching of barre-oefeningen op de grond de souplesse bevorderen en u ontspannen ... ...

De studio’s
De videolessen vinden plaats in studio’s op mensenmaat, van 1 tot 5 personen naargelang de club: u kunt er verder evolueren in een intieme sfeer en de lessen zijn gemakkelijk toegankelijk (3 niveaus). De sessie verloopt onder begeleiding van een lesgever die u van begin tot einde zal motiveren!

De cardioruimte


Het hart boosten om het uithoudingsvermogen te verbeteren, dat is de definitie van cardiotraining. Om te fitnessen en tegelijkertijd af te slanken, kunt u kiezen uit verschillende activiteiten: fiets, loopband, crosstrainer, waves, ... Om u nooit te vervelen, kunt u variëren.

Fietsen
Dankzij onze Expresso-fietsen die u onderdompelen in een echt videospel, stroomlijnt u uw benen zittend of semi-liggend zonder erbij na te denken!

Klimmen
Onze nieuwste generatie steppers en waves beloven u de Himalaya in de fitnessclub. Dankzij deze toestellen zult u achterwerk, dijen en kuiten harmonieus verstevigen en uw uithoudingsvermogen verbeteren.

Lopen
U zult kilometers afleggen en nog aan energie winnen zonder uw gewrichten te belasten op onze hoogwaardige loopbanden met perfecte schokdemping.
Roeien
Zijn lichaam rechtstaand of zittend onderhouden, met een enkele beweging, het is mogelijk. U moet alleen maar roeien ... En zweten zult u!

Skiën
Geen sneeuw in uw Keep Cool fitnessclub, maar wel het duo crosstrainer/roeier als perfecte voorbereiding op uw slalomafdalingen.

FITNESSEN VOOR DE DAMES, FITNESSEN VOOR DE HEREN


De ruimte voor versterking


Een andere must van de Keep Cool fitnessclubs: de spierversterking. Geef uw spieren terug meer tonus, volume of kracht, over heel het lichaam of op specifieke punten ... Met 3 ruimtes specifiek gericht op doeltreffendheid en plezier.

Le Lady Corner® **
De Lady Corner is een ruimte speciaal voor vrouwen, waar een reeks toestellen ter beschikking staan voor
« rechtopstaande » oefeningen, ideaal om het lichaam te verstevigen en meer tonus te geven zonder kopzorgen

Le Men Corner® **
Een ruimte bedacht om aan mannen een volledige work-out te geven, van het hoofd tot de tenen met behulp van toestellen om uitsluitend rechtopstaand te gebruiken, speciaal gericht op de versterking van het mannelijk lichaam.

De ruimte voor algemene versterking
U vindt er al de hoogwaardige Keep Cool-toestellen, om uw silhouet meer tonus te geven en uw spieren te versterken op een comfortabele en veilige manier.

Na de inspanning,   
de ontspanning ...

U hebt goed gewerkt! Nu is het tijd om te stretchen en u te ontspannen in de warmte van de sauna. Het opperste geluk.

Stretching
Omdat mooie spieren ook worden gevormd in de lengte en met zachtheid ... is stretching na uw sessie essentieel. Al zijn het maar 10 minuten, uw lichaam zal u er dankbaar voor zijn.

De Sauna **
Het plezier van de Scandinavische levensstijl dat Keep Cool zich heeft toegeëigend om u de zalige ontspanning van de droge warmte aan te bieden. Er is geen betere manier om het organisme te zuiveren.

De Expresso-fiets
Tussen de hightechtoestellen van Keep Cool, is er de performante en recreatieve Expresso-fiets: deze nieuwste generatie fiets voor interactieve training biedt u 44 moeilijkheidsniveaus, via het videoscherm, die gaan van koersen in de bergen tot jagen op draken. Fun.
* Keep Cool is een netwerk van onafhankelijke franchisenemers, de tarieven kunnen verschillen naargelang de club.
** Beschikbaarheid naargelang de club.